Bezocht:
Verkoper Binnendienst


Verkoper Binnendienst
De Tummers Groep (www.tummers.nl) is een sterk groeiend familiebedrijf en bestaat al ruim 35 jaar. Tummers Groep opereert wereldwijd vanuit vijf vestigingen in binnen- en buitenland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogerheide (West-Brabant) en heeft meer dan 130 medewerkers. Tummers Machinebouw maakt deel uit van de Tummers Groep. In die 35 jaar heeft Tummers Machinebouw zich ontwikkeld tot een toonaangevende en gerespecteerde speler in de markt waarin zij zich beweegt. Tummers Machinebouw ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt en pleegt onderhoud aan innovatieve machines voor de voedselverwerkende industrie.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoper Binnendienst met technische affiniteit. De functie rapporteert rechtstreeks aan de Manager Verkoop.

Wat wordt jouw uitdaging?
Als Verkoper Binnendienst ben jij de steun en toeverlaat voor onze klanten en de Verkoper Buitendienst. Jij bent ons visitekaartje naar buiten toe en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Je bent een uitgesproken teamspeler en zorgt als spin-in-‘t-web ervoor om gezamenlijk met collega’s klanten het best mogelijke serviceniveau te bieden.
Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om klantvragen met betrekking tot prijsstelling, techniek en levertijden zelf te beantwoorden en/of te adviseren over de best passende (technische) mogelijkheden. Je vertaalt de klantspecificaties die je ontvangt van Verkoper Buitendienst in samenspraak met de interne organisatie en calculeert en werkt offertes uit voor standaard en niet-standaard (delen van) machines. In samenspraak met de Verkoper Buitendienst zorg je voor een actieve opvolging van lopende offertes. Je stelt de opdrachtbevestiging op en draagt zorg voor de overdracht ervan aan Engineering en Projectmanagement. Tijdens de uitvoering van de opdracht blijf je deel uitmaken van het team en bewaak je mede het kostenniveau zodat eventueel tijdig bijgestuurd kan worden.

Wat breng jij mee?
Jij bent op zoek naar een fulltime functie. Je hebt tenminste een afgeronde MBO4-niveau opleiding in een technisch of commerciële richting en enkele jaren ervaring. Je kan omgaan met de nodige hectiek in een dynamische werkomgeving. Je haalt veel voldoening uit het bieden van de beste service aan onze klanten. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt ambitie en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. Je woont bij voorkeur op maximaal 60 autominuten van Hoogerheide.

Wij hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een uitdagende functie in een informele werkomgeving. Je gaat deel uitmaken van een familiebedrijf dat sterkt groeit en blijvend investeert in haar medewerkers en haar product. Wij bieden je een prettige werkomgeving met leuke collega’s, een marktconform salaris dat past bij jouw opleiding en werkervaring en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen onze onderneming.

Solliciteren
Ben jij diegene naar wie wij op zoek zijn? Is je interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en CV. Je kan deze sturen naar Karin Spijker, karin.spijker@tummers.nl , HR Manager.
Heb je zelf nog vragen? Voor meer informatie over de vacature kan je ook terecht bij Karin. Je kan haar bereiken op telefoonnummer 0164-614070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.
 


 
Proceslijnen
Machines
Applicaties
Drogen
Ontstenen
Wassen
Borstelen
Sorteren
Snijden
Ontwateren
Separeren
Lappendrogen
Transport
Vlokkenlijn
Waslijn
Schillijn
Snijlijn
Droogwals
Autotrax
Additieven station
Flaker
Poedermolen
Poedermolen unit
Vlokken inpak
Ontstener / Kluitenscheider
Ontstener / Kluitenscheider agro
Ontstener / Wasser unit
Ontstener / Wasser unit agro
Cycloon ontstener
Ontstener / Wasser unit
Ontstener / Wasser unit agro
Trommelwasser
Trommelwasser agro
Wasschroef
Droogwasser/nawasser
Droog ontveller ZZ/ZicZac Brusher
Borstelen horizontaal
Trommel polisher
Trommel polisher agro
Borstelwasser
Droog ontgronder
Egelband
Continu sorteren
Sliver sorteerder
Switcher
Richtsysteem
Snijblokken
Watersnij skid
Messenslijper
Schijvensnijder
Trommelzeef
Ontwateringsband
Zeefbocht
Spijlenzeef
Kleibad
Zoutbad
Vellenbak
Vellenbak agro
Lappendroger
Luchttransport
Vlokken transport
Opslagbunker vlokken
Kistenkantelaars
Schroeftransport
Bandtransport
Doseerbunker
Opslag-Doseerbunker
Inspectie band
Lobbenpomp
AGF pomp
Balanstank
Aardappelen
Wortelen
Paprika
Pastinaak
Suikerbieten
Zoete Aardappelen
Cassave
Rode bieten
Knolselderij
Koolrabi
Knolrapen
Groene bonen
Schorseneren
Aardbeien
Zilveruitjes
Leden van de Tummers Groep
Tummers Plaatbewerking
Simon Dryers
Tummers Food Processing Solutions
Ampèreweg 4
4631 SP Hoogerheide
Tel: +31 (0)164 61 40 70
Fax: +31 (0)164 61 53 55
E-mail: info@tummers.nl
Socialmedia
Youtube tummers Methodic LinkedIn Tummers Methodic Facebook Tummers