Over ons

Wereldmarktleider in Food Processing Solutions

'De mensen, niet de machines, zijn het hart van Tummers'

Tummers Food Processing Solutions zorgt wereldwijd voor innovatieve oplossingen voor de verwerking van aardappelen en knolgewassen van land tot klant. We kunnen u als opdrachtgever ontzorgen van A tot Z. Dankzij ons uitgebreide assortiment machines, onze brede dienstverlening, maar vooral dankzij de manier waarop we met u samenwerken.

Ongeëvenaard blijven

Bij Tummers bedenken, produceren en onderhouden we machines voor de voedselverwerkende industrie. Ons streven is daarin ongeëvenaard te blijven. Daarom luisteren we goed naar u en onze markten, durven we out of the box te denken en zijn we continu gefocust op innovatiekansen. Steeds met maar één doel: ervoor zorgen dat u tegen minimale kosten, snel, gemakkelijk en hygiënisch kunt produceren.

Bekijk ons aanbod

Wendbare meedenker

Juist doordat we de engineering, productie en installatie van onze machines in eigen beheer uitvoeren, zijn we als een van de weinigen in staat snel te reageren op veranderende behoeften in de markt, wereldwijd. Daarbij komt dat onze service niet stopt op het moment dat een Tummers-machine of ‑productielijn bij u wordt geleverd. Ook voor het begeleiden van de ingebruikname, het opleiden van uw medewerkers en ondersteuning bij de automatisering van processen kunt u op ons rekenen.

Wereldwijd actief

Alle engineering- en productieactiviteiten van Tummers Food Processing Solutions vinden plaats in Hoogerheide in Nederland. Kantoren hebben we echter ook in China, Rusland, de Verenigde Staten en Engeland. Daarnaast werken we exclusief samen met partners over de hele wereld. Samen zorgen we ervoor dat u kunt rekenen op een innovatieve oplossing op maat, waar ter wereld u ook gevestigd bent.

Bevlogen het verschil maken

Tummers Food Processing Solutions bestaat inmiddels ruim 40 jaar. Al jaren zijn we marktleider in de productie en ontwikkeling van aardappelvlokkenlijnen en we groeien hard. Het geheim van dit succes is in onze ogen niet onze brede range machines – hoe indrukwekkend die ook mag zijn – maar onze mensen. Trots en vol bezieling werken zij aan totaaloplossingen voor tal van opdrachtgevers. Bevlogen, maar altijd met beide benen op de grond. Schouder aan schouder, als één team. Hoeveel verschil dat maakt merkt u vanzelf als we voor u aan de slag gaan.

Benieuwd naar onze oplossingen?

De Tummers Groep: drie bedrijven, één ziel

In 1976 startte Tummers B.V. als machinebedrijf en onderhoudspartner voor de Zeeuwse aardappelindustrie. Vandaag de dag opereren we wereldwijd met drie bedrijven. Naast Tummers Food Processing Solutions bestaat de Tummers Groep uit Tummers Simon Dryers Technology en Tummers Plaatbewerking.

Tummers Simon Dryers Technology is een toonaangevend expert in droogtechnieken, met een eigen lab in Nottingham, die naast de voedingsmiddelenindustrie ook werkt voor de farmaceutische, chemicaliën- en zetmeelindustrie. Tummers Plaatbewerking was oorspronkelijk een afdeling van onze machinefabriek, maar is inmiddels een succesvolle zelfstandige onderneming. Voor elke vorm van plaatbewerking kunt u er terecht. Van lasersnijden tot laswerkzaamheden en assemblage.