Covid-19 Statement Tummers Food Processing Solutions

Door Covid 19 moeten we voorlopig werken onder bijzondere omstandigheden. Tummers Food Processing Solutions doet er als verantwoordelijk partner en werkgever alles aan om iedereen, zowel in- als extern, te beschermen tegen dit virus. We voorzien onze bezoekers en ons personeel daarom van beschermingsmiddelen en hanteren verschillende richtlijnen, om te voorkomen dat het virus zich via hen verder verspreidt.

Stafafdeling

Onze stafafdeling bedient niet alleen Tummers Food Processing Solutions, maar ook de rest van de Tummers Groep. In het stafgebouw gelden daarom extra maatregelen. Deze ruimte is gesloten voor bezoekers van andere afdelingen en externe partijen, tenzij zij van tevoren contact hebben opgenomen.

Externe maatregelen

Tummers levert ook in deze tijd graag de service die onze klanten mogen verwachten. Om fysieke contactmomenten zo laag mogelijk te houden, helpen wij hen waar mogelijk op afstand met videobellen en geven we gedetailleerde, servicegerichte instructies. Wanneer hulp of afstand niet mogelijk is en de lokale maatregelen het toestaan, komen onze medewerkers alsnog op locatie langs. Zij dragen in dat geval een mondkapje en desinfectiemiddel om niet alleen hun, maar ook de veiligheid van de klant te waarborgen. Daarnaast dragen ze een veiligheidshesje met het officiële Tummers logo, zodat de klant hen kan herkennen zonder dichtbij te komen. Het grootste gedeelte van ons kantoorpersoneel werkt vanuit thuis en is bereikbaar via telefoon of conference call.