Gereviseerde machines

Tummers levert naast nieuwe machines en complete proceslijnen ook machines die hun diensten al hebben bewezen. De prestaties van deze machines wijken niet af van die van nieuwe apparatuur, want onze ervaren monteurs onderwerpen elke machine aan een grondige revisiebeurt. Hierdoor voldoet ook deze apparatuur aan de hoogste maatstaven binnen de voedselverwerkende industrie.

Momenteel hebben we geen gebruikte machines op voorraad.

Lage kostprijs


Gereviseerde machines zijn door hun relatief lage kostprijs bij uitstek geschikt voor het agrarisch midden- en kleinbedrijf en vormen een duurzaam alternatief voor nieuwe apparatuur. We verkrijgen deze machines veelal doordat de grote agrarische en industriële bedrijven ze inruilen bij de aanschaf van een nieuwe machine of proceslijn. Daarnaast kopen we ook zelf machines in, of gaan we op aanvraag op zoek naar machines die aansluiten bij uw wensen. Staat uw machine er daarom niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Revisie


Elke machine ondergaat eerst een grondige inspectiebeurt. Onze monteurs stellen hierbij eerst de algehele staat van de machine vast. Zij letten daarbij vooral op slijtgevoelige onderdelen als aandrijfassen, elektromotoren, lagers, rollen, kettingen en riemen. Na de daaropvolgende revisiebeurt zijn deze machines weer zo goed als nieuw! Na aanschaf kunt u uiteraard rekenen op dezelfde service als u gewend bent bij nieuwe installaties.

Voordelen

De voordelen van gereviseerde machines op een rij:

  • Relatief lage kostprijs
  • Zo goed als nieuw
  • Duurzaam door hergebruik
  • Vertrouwde service

Relatief lage kostprijs

Zo goed als nieuw

Duurzaam door hergebruik

Vertrouwde service